HDData Koop en Registratie Formulier.

De prijs voor HDData is slechts 5,- euro of het gelijkwaardige in iedere andere munteenheid.

HDData kan alleen aangeschaft worden nadat u het HDData installatie programma gedownload en geïnstalleerd heeft op uw computer.
Bij de eerste start van het HDData programma moet u het HDData "Koop en Registratie" formulier met uw naam, eventuele gebruikersnaam en een geldig e-mail adres invullen.
Hier kunt u HDData gelijk kopen voor 5 euro door op de 'Nu Kopen' knop te drukken.
Als u eerst voor de 5 dagen gratis evaluatie periode kiest, kunt u het "Koop en Registratie" formulier bereiken op de Instellingen pagina, door op de Registratie knop te drukken.
Op de laatste evaluatie dag wordt het "Koop en Registratie" formulier u automatisch getoond. U zult dan de beslissing moeten nemen om HDData te kopen of niet.

purchase tradetimer start trial item Door op de "Start Proeftijd" knop te drukken, start uw gratis 5 dagen evaluatie periode meteen.
purchase tradetimer start trial item Door op de "Nu Kopen" knop te drukken,wordt het online  aankoop proces gestart. U kunt dan d.m.v. PayPal uw betaling voltooien.
(U heeft niet persé een PayPal account te hebben om met PayPal te betalen. U kunt via PayPal ook gewoon met uw Credit Card of uw eigen bankrekening betalen).
Nadat de aankoop voltooid is, zal PayPal een bevestigingsboodschap versturen zodat uw HDData programma automatisch geregistreerd wordt, zelfs als uw computer op dat moment niet met internet verbonden is. HDData zal dan geregistreerd worden zodra er een actieve internet verbinding met uw computer is. U krijgt hier dan een bericht van.
purchase tradetimer start trial item Door op de "Doorgaan" knop te drukken, veranderd er niks en zal het formulier sluiten. Indien uw evaluatie periode verlopen is zal HDData, na  u nog een reminder te geven, niet meer opstarten.